skip to Main Content
Sunde Pandekager

Sunde pandekager

Sunde pandekager

Ja det er vel ikke kun Rasmus Klump der er vilde med pandekager vel? Disse er søde, velsmagende og indeholder endda også spinat – som man slet ikke kan smage. Prøv at server dem for dine børn også – jeg er sikker på de bliver vilde med dem!

Pandekager i weekenden

Pandekagerne er perfekt på lørdagsmorgenbordet og ikke mindst som snack i løbet af dagen – hvis der altså er nogle tilbage.

Tip: Du kan med fordel lave en stor portion og opbevare dem i køleskabet. Så kan du lige snuppe en eller 3 når du trænger. De holder sig fint 4-5 dage i køleskabet.

Opskrift på sunde pandekager (ca. 15 stk)

2 modne bananer
2 æg
2 dl nøddemælk
2 dl kikærtemel
2 store håndfulde frisk spinat
1/2 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk stødt ingefær
1 nip salt
1 tsk bagepulver
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser, undtaget melet i en blender og blend det helt jævnt og cremet. Tilsæt dernæst melet og blend igen til melet er jævnt fordelt. Varm en pande op til medium varme. Tilsæt en lille smule kokosolie og brug ca. 2 spsk. dej til hver pandekage. Steg pandekagerne 3-4 minutter inden de vendes og giv dem ca. 1 min på den anden side. Pandekagerne bliver lidt mørke i stegefladen, men bare rolig, de er ikke brændte og smager ganske vidunderligt! Fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top