skip to Main Content
Sådan Kommer Du Nemmere Igennem Julen Med En Hjernerystelse

Sådan kommer du nemmere igennem julen med en hjernerystelse

  • Blog

Sådan kommer du nemmere igennem julen med en hjernerystelse

Bare rolig… det er ikke kun dig der synes det kan være overvældende med december og jul, det synes det fleste. Men at have en hjernerystelse oveni kan give ekstra udfordringer, derfor giver jeg dig her 5 tips til at komme godt igennem julen med en hjernerystelse.

5 tips til at komme nemmere igennem julen med en hjernerystelse

1. Undgå gaveræs – Slå dig sammen med nogle om gaverne og lad dem købe dem. Så slipper du for gaveræset ude på Strøget og i storcenterne eller foran computerskærmen.

2. Hold pauser – Pauser er uhørt vigtigt, når du har en hjernerystelse (og det ved du sikkert godt – men nogle gange er det nemt at glemme det). Gå lidt oftere på toilettet og tag en pause dér ved at lukke dine øjne og trække vejret helt ned i maven.
Har du brug for en længere pause, så læg dig ind på et værelse og få minimum 20 min. ro. Vid at de andre kun er misundelige over at du gør det.

3. En julefrokost/komsammen – I nogle familier er der ikke bare en julefrokost – men MANGE. Tag afsted til en og tak pænt nej tak til de andre. Det vigtigste er at du lytter til din krop.

4. Spis hjernemad og undgå sukkerchok – Julen er et madorgie, det kan vi vist godt blive enige om. Men faktisk er der også nogle gode sager ind imellem. F.eks. er vintertiderne fyldt med lækre grøntsager såsom kål og rodfrugter – og spis endelig løs af alt det grønne guld.

Kast dig over nøddeskålen (især valnødder) i stedet for slikskålen og spis frugt i stedet for at tømme den farverige slikskål. Begræns dit sukkerindtag og hold dit blodsukker stabilt hele dagen – det vil din hjerne elske dig for.

5. Sig fra – Når du siger fra, så husk at du siger ja til dig selv. Mange mennesker har svært ved, at sætte sig selv først, men det er nu engang det er der skal til for, at vi derefter kan være der for andre. Mange ville ønske de kunne praktisere det mere – så lad dig være et godt eksempel.
Og det er ikke kun dig med hjernerystelse, som synes december og julen kan være en stor mundfuld og udfordring – det synes andre også, de siger det bare ikke…..

Jeg vil ønske dig den bedste jul og tid med dine kære,

Kærligst Ida

PS. Ved du heller ikke hvad du skal ønske dig? Og ville du ønske at det var gaver, som kunne hjælpe dig videre igennem din hjernerystelse? Så se dette blogindlæg HER

 

Like på knappen herunder hvis du kunne lide det du læste.

[PODCAST] 3 ting, der gør, at din hjernerystelse bliver hængende! Og hvad du kan gøre ved det.

Hør podcasten lige nu, som kun koster din emailadresse.
Du bliver samtidig skrevet op til mit inspirationsbrev, hvor du får emails med tips, historier og gode tilbud fra Brain Recovery. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top