skip to Main Content
Rødbede Frikadeller

Rødbede frikadeller

Rødbede frikadeller

Rødbede frikadeller smager fantastisk og er med til at binde dit måltid perfekt sammen med en god salat. De indeholder både protein, gode kulhydrater, grøntsager og smagfulde krydderier. De er også frysegnede og derfor perfekte at tage op af fryseren på travle dage.

 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb her: hasselnødder,  kikærtemelkokosolie.

 

Find flere opskrifter på deller herunder:

Karrydeller

Quinoa-gurkemeje deller

Opskrift på rødbede frikadeller
(20-24 stk)

300 gram rødbede, groft revet
300 gram ris, kogte
1 dåse kikærter
75 gram ristede hasselnødder, groft hakkede
1 stort rødløg, i tern
1 fed hvidløg, i tern
2 æg
3 spsk kikærtemel
1 tsk flagesalt
1 tsk tørret salvie
1/2 tsk tørret rosmarin
1/2 tsk røget paprika
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:
Kom kikærter og æg i en foodprocessor sammen med løg, hvidløg og alle krydderierne og kør det til en jævn konsistens. Rør revet rødbede og kogte røde ris i farsen. Tilsæt melet og rør det sammen til en jævn og formfast fars. Hvis farsen er meget våd skal der tilsættes mere mel. Form farsen til frikadeller og tænd ovnen på 200 grader. Varm en pande op til medium varme, smelt kokosolien og steg frikadellerne heri i 4-5 min på begge sidder. Kom de forstegte frikadeller i et ovnfast fad og bag dem færdige i ovnen i 15-20 min.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top