skip to Main Content

Retreats i Sverige

Jeg holder retreats i Sverige kun 2 timer fra København. Her kan du læse mere om de forskellige retreats, som har hver deres fokus – men altid med yoga og nærende mad for hjerne og krop.

Retreatsene bliver hurtigt udsolgt – så vent ikke for længe med at reservere din plads. Der er kun 8-10 pladser pr. retreat. Skriv dig på ventelisten for at være den første der får datoerne for 2019.

“Kære Ida Endnu engang tusind tak for en fantastisk weekend! Hvor er det et varmt og hjerteligt sted, du har skabt! Det går ind i hver en celle – det sætter en kreativ sjæl som min ufatteligt meget pris på
Der er så meget tempo og overflade omkring os, så at blive budt ind og mødt på din oprigtige måde uden filter, er meget livsbekræftende.
Tak for snak – det er dejligt at blive inspireret og mindet om, at når først det hele har set sort ud og man alligevel kommer tilbage med fuld kraft, så skal det squ bruges til noget! Sig til hvis du får brug for et godt råd eller en ekstra hånd til noget. Så bidrager jeg gerne med min kreative sjæl og uddannelse.
Hav en fantastisk dag og nyd efterdønningerne fra den skønne weekend – vi ses lige pludselig!” – Stine B

Back To Top