skip to Main Content

 (Muligvis) DIN mest betydningsfulde bog du har haft i hænderne

Lad mig fortælle dig en historie.

I september måned 2017 i Londons travle gader sad jeg på en bænk og kiggede på alle de forbipasserende. Men denne dag var der noget andet, som optog min opmærksomhed.

Mine tanker gik nemlig på, hvordan jeg kunne hjælpe mennesker, (som dig, eller en du har kær) der går igennem noget udfordrende i livet – til at holde motivationen oppe og få gjort de ting der gør recovery tiden nemmere.

Når jeg tænker tilbage på min egen recovery tid på 3 1/2 år med langvarige følger fra min anden hjernerystelse, så mærker jeg en smerte og fortvivlelse, som jeg ikke ønsker du skal igennem.

Jeg ønsker at du får den bedst mulige recovery tid – selvom det er en udfordrende tid du står i lige nu.

Og lige dér.. midt på bænken blev bogen skabt.

DIN bog.

Recovery bogen hjælper dig med at holde motivationen oppe og med at få en nemmere recovery tid – hvad end du går igennem.

Når du kontinuerligt skriver tanker, følelser, mål og refleksioner ned i de 26 uger bliver de printet i din bevidsthed og til sidst manifesteret som gode vaner. MEN det kræver at du bliver stillet de RIGTIGE spørgsmål og opgaver, som kan få dig i den rigtige retning.

Derfor er recovery bogen fordelt på 26 uger, hvor hver uge indeholder 9 helt særlige små opgaver (3 indledende og 6 når ugen slutter), som du skal svare på og reflektere over.

Dette hjælper til at din recovery tid kan blive mere positiv og nemmere at komme igennem.

Recovery bogen hjælper dig med:

✔ At få bevidstgjort hvilke følelser du ønsker at skabe – Det er vigtigt at huske på, at følelser er noget vi kan skabe og forstærke gennem vores tanker. Og vores følelser påvirker hvordan vi har det.

✔ At få skrevet dine konkrete mål ned kontinuerligt– Det giver overblik over, hvad du konkret ønsker at opnå uge for uge. Tilmed vokser det, som du fokuserer på.

✔ Hvordan du vil opnå disse mål – Når du beskriver, HVORDAN du vil nå dine mål, bliver de konkretiseret og dermed meget nemmere at opnå.

✔ At få overblik over din forgangne uge – du får lavet en kort refleksion over ugen, for det er vigtigt, at minde dig selv om, hvordan den faktisk var og hvad du kan tage med af læring fra den. Det giver det bedste afsæt for næste uge.

✔ At få klarlagt hvad der har udfordret dig og hvad du kan lære – Når du møder udfordringer er der potentiale for vækst og her får du bevidstgjort hvad du har lært og hvad du kan tage med videre til næste uge og i resten af livet.

✔ At huske at fejre dine små sejre på vejen – At fejre små sejre er en meget vigtig del, når du går igennem noget udfordrende i livet. Det giver mere overskud til, at gå vejen efter de store mål, når du altså fejrer de små sejre på vejen. Hjernen husker også ret godt, så hvad der gør den glad, vil den have mere af!

✔ At finde mindst 3 ting hver uge, som du er taknemmelig for – Det du fokuserer på, det skaber du mere af. Så i en udfordrende tid er det vigtigt, at du fokuserer på alle de små ting, som du kan være taknemmelig for.


Min recovery bog hjælper dig med at se dine fremskridt og komme igennem en udfordrende tid på bedst mulige måde.

Kig ind i bogen her

Her kan du bladre lidt i bogen og se hvordan den ser ud indeni. Tryk på et af billederne.

Info om bogen:

Side antal: 184 sider

Størrelse: A5

Udkommer: 24 november 2017

Sprog: Dansk

Indbinding: Paperback

Normalpris: 299 kr. inkl. porto i DK.

Bogen bliver afsendt med Post Nord maks 3 dage efter bestilling.

Skal bogen sendes udenfor Danmarks grænser, send da en mail til kontakt@brainrecovery.dk

Nok den mest betydningsfulde gave du har givet til dig selv eller én du holder af!

Derfor er det også muligt at forudbestille 2 eller 3 bøger på samme tid og få en særlig rabat HER->

BONUSSER – du fortjener mere:

For at optimere din recoverytid er det også vigtigt at din øverste etage, får det som den har brug for. Derfor får du når du forudbestiller ‘Min recovery bog’ de 2 populære e-bøger ‘Hjernemad vol. 1‘ og ‘Hjernemad vol. 2‘ til en værdi af 178 kr. Du modtager dem på mail med det samme efter din forudbestilling.

Lige nu FÅR du altså bonusser for hele 178 kr. Og betaler KUN 299 kr. for bogen inkl. forsendelse!

BONUS

Vær på vagt – denne bog kan forårsage:

✔ Ny motivation 

✔ Mental overskud 

✔ Bedre humør 

✔ Mere klarhed

✔ Fornyet overskud 

Del meget gerne

Del meget gerne bogen på Facebook og på alle andre sociale medier du måtte bruge, med alle dem som du tænker kunne have glæde af den – så de kan få den bedst mulige recovery tid.

Bogen kan bruges af alle, som går igennem noget udfordrende.

Back To Top