skip to Main Content

Om Ida Hjorth

Jeg hedder Ida Hjorth og i 2011 blev mit liv vendt på hovedet og min største drøm om at blive politibetjent braste. Men det førte mig også frem til mit største kald i livet – nemlig at hjælpe mennesker, som dig, igennem din hjernerystelse.

D. 3 feb 2011 fik jeg en voldsom hjernerystelse og dertil langvarige følger. Lægerne troede ikke jeg kunne mig 100% igen uden mén efter det første år, pga. de store smerter og gener jeg havde i hele kroppen. Jeg fik dommen (PCS – Post Commotionelt Syndrom – Langvarige følger af en hjernerystelse).

Men hvad de ikke vidste var, at det skal de ikke sige til mig! For er der noget jeg ikke gør, så er det at give op. Jeg ville vise dem, at det var muligt at komme tilbage. Og jeg brugte deres udtagelse, som motivation til at modbevise det.

Stik imod deres odds kom jeg tilbage igen uden mén, ved at arbejde med kosten (hjernemad), nervesystemet (via kosten, yoga og meditation) og det følelsesmæssige. Jeg optimerede altså ikke kun det jeg puttede i munden, men jeg arbejdede også med mine tanker, følelser og de begrænsende overbevisninger der havde sneget sig ind.

I dag er jeg 100% frisk og har ingen mén derfra. Jeg har fordybet mig i litteratur om hjernen og siden 2014 hjulet mennesker (som dig) igennem deres hjernerystelse.

Tilmed er jeg kostvejleder og forfatter til 6 (koge)bøger.

Jeg ser frem til at hjælpe dig trygt igennem din hjernerystelse.

Ida Hjorth

Følg mig på Facebook

Hør min historie i videoen her.

Back To Top