skip to Main Content
Morgenpandekager

Morgenpandekager

Morgenpandekager

Hvem kan ikke godt spise pandekager til morgenmad? Eller som snack? Disse er lavet af en rest morgengrød og derfor perfekte dagen efter eller som snack om eftermiddagen, når du eller børnene kommer hjem. 100% lækkert og 0% madspild. Og det er noget vi kan lide.

Morgenpandekager går man aldrig galt med

Pandekager kan komme i mange former og hvad er bedre end, når de kan laves med minimum af tid og ingredienser. Disse er perfekte at have når jeg-er-lidt-lækker-sulten melder sig eller når ulvetimen står for døren.

Rest morgengrød: Find opskriften på morgengrøden her.

Velbekomme!

Opskrift på morgenpandekager (2 portioner)

1/2 portion af morgengrøden
2 æg
1 dl valgfri plantebaseret mælk
Kikærtemel
Kokosolie til stegning
Topping: Nøddesmør, yoghurt (f.eks.kokos-, havre- eller soja yoghurt) og bipollen

Fremgangsmåde:
Kom grøden i en skål og kom den sammen med æg, mælk og kikærtemel til konsistensen er tyk og fast. Varm en pande op til medium varme og smelt kokosolien. Brug 2 spsk. dej til hver pandekage. Steg pandekagerne til de er faste på oversiden ca. 4-5 min. Vend dem og steg dem yderligere ca. 1 min. på den anden side. Fordel pandekagerne på 2 tallerkener og server dem med toppingen.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top