skip to Main Content
Karrydeller

Karrydeller

Karrydeller

Karrydellerne er dem som giver dig protein til din frokost eller aftensmad og som samtidig får dig længere op på grøntsagskontoen – og det er jo ikke dårligt vel? Dette er en stor portion og de er frysegene, så der også er til de dage, hvor der ikke er så meget tid i køkkenet. Server karrydellerne med en god salat til.

Karry

Karry er et blandingskryddderi, som kan indeholde 10-20 krydderier. Karry smager meget forskelligt og dets styrke skifter også. Min favorit karry fra rawfoodshop.dk. som indeholder: Hvidløg, sort peber, chili, spidskommen, bukkehornskløver, fennikel, sennep, gurkemeje, og salt.
Du kan finde karryen fra rawfoodshop.dk her.

 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb her: røde linser, grøntsagsbouillon, mandler, kikærtemel, karrypulver, kokosolie.

Opskriften er fra den store hjernemadsopskriftsbog i HjerneKuren. Programmet som hjælper dig med at speede din helingsproces op med det du putter i munden.

Opskrift på karrydeller
(22-24 stk)

2,5 dl røde linser
5 dl grøntsagsbouillon
1 blomkål, fint hakket (svarende til 8 dl)
2 store gulerødder, groft revet (svarende til 2,5 dl)
2 æg
100 gram mandler, groft hakket
1 løg, fint revet
1 fed hvidløg, fint revet
6 spsk kikærtemel
2 spsk karrypulver
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:
Kog linserne i grøntsagsboulillonen i ca. 15-20 min. eller til de er helt udkogte og har en grød lignenede konsistens. Rør alle ingredienser sammen og og form farsen til frikadeller.
Steg dem 5-6 min på hver side i kokosolie på en mediumvarme pande, eller bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top