skip to Main Content
Gurkemeje Fladbrød

Gurkemeje fladbrød

Gurkemeje fladbrød

Disse fladbrød er uundværlige i din madpakke, til frokosten og til aftensmaden. Og det gode ved dem er, at der også er sneget sig grøntsager med i brødene. Tilmed er de fyldt med protein, gode fedtstoffer og det fantastiske krydderi gurkemeje. Glæd dig til at smage disse smagfulde fladbrød og lad også din hjerne få gavn af herlighederne. Kom f.eks. hummus eller denne cashewost på.

Gurkemeje – det fantastiske krydderi

Gurkemeje er ingefærens seje fætter. Gurkemeje indeholder stoffet curcumin, som er anti-inflammatorisk og det er det stof, som giver den intense gule farve.
Gurkemeje hjælper desuden med at forbedre din fordøjelse. Du kan bruge gurkemeje i madlavningen ligesom ingefær, f.eks. i juices, smoothies, te, supper, retter, dressinger mm. Det kan købes frisk i mange velassorterede supermarkeder.
Spis gurkemeje hver dag – når du har fået en hjernerystelse, pga. dens anti-inflammatoriske egenskaber. 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb f.eks. kikærtemel, mandler, gurkemejepulver, HUSK.

Opskriften er fra den store hjernemadsopskriftsbog i HjerneKuren. Programmet som hjælper dig med at speede din helingsproces op med det du putter i munden.

Opskrift på gurkemeje fladbrød (8-10 stk)

4 dl finthakket blomkål (ca. 1/2 blomkål)
2 æg
1 1/2 dl kikærtemel
1 dl mandler
2 tsk gurkemejepulver
2 tsk HUSK, loppefrøskaller
1/2 tsk salt + lidt peber

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader og forbered en bageplade med bagepapir på. Hak mandlerne fint i en foodprocessor, tilføj derefter blomkålen og kør til den er fintdelt. Tilføj nu de resterende ingredienser og kør til en cremet masse. Smør nu massen ud på bagepladen med ca. 1/2 -1 cm tykkelse. Bag i ca. 30 min. eller til det er gyldent. Lad det køle af på en bagerist, når det er færdigt. Skær nu i 8-10 stykker brød. Opbevar på køl i ca. 5 dage i en lufttæt beholder.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top