skip to Main Content

Det lærte Sanne Salomonsen mig om livet

Denne her sang beskriver det, som min hjernerystelse især tvang mig til – men som jeg gjorde ALT for at løbe væk fra. Men som er essentielt i livet. 

At komme hjem til sig selv

Sanne synger:

“Der er intet der sker uden en grund, var der nogen der fortalte mig dengang jeg var ung, jeg har prøvet alt. Og selv hver gang jeg faldt, rejste jeg mig op igen, jeg kan vise ar på min krop og på mit sind. Jeg har prøvet alt. Som et vers der fandt sin sang, står jeg her og selvom vejen den var lang – så er jeg kommet hjem. 

Jeg er præcis hvor jeg skal være. Er ved at finde frem til det menneske, jeg er. Jeg er ikke bange for at fejle mere. Lever man er det jo hvad der sker.”

 

Som 25 årig stod jeg i mit livs største udfordring – og dér lærte jeg at, livet handler meget mere om hvad der sker indeni end udenpå, og at det er først, når vi tør at kigge indad, at vi finder ud af hvilken gave der er gemt der! – Ida Hjorth  

 

Den jeg i virkeligheden er – er ikke den som jeg troede jeg skulle være

Jeg troede jeg skulle være politiaspiranten der løb fra de hurtige drenge, være den hårde pige som ikke viste sine følelser – fordi hun troede det var et svaghedstegn. Hende som overhørte kroppens signaler, fordi det var nemmere end, at lytte til hvad den rent faktisk havde af beskeder og som byggede mure op foran sjælen for ikke, at lade nogle komme derind – hvor det var sårbart.

Men hende som jeg i virkeligheden er inderst inde er; blød som smør, elsker udfordringer, dybe samtaler, kreativ og lave projekter, som følger hjertets og sjælens kald og som tør at være sårbar og åben i hjertet – for det er her vi for alvor kan connecte med mennesker.

Jeg er glad for, at den laaaange rejse med følgerne af hjernerystelsen tvang mig til, at finde og førte mig hen ad én af de smukkeste veje i livet – vejen hjem og finde ud af hvorfor at jeg er her. For det er så smertefuldt, at gå rundt og mærke at man ikke har fundet vejen hjem! 

Jeg fortæller mere om denne crazy rejse i mit kommende foredrag Viljen vandt – Når livet bliver vendt på hovedet.

Hvad har din hjernerystelse lært dig?

Svar gerne i kommentarfeltet her nedenfor.

Tak Sanne Salomonsen for denne smukke, rørende sang og for så smukt at sætte ord på én af de essentielle ting her i livet. Den tror jeg at jeg vil spille til mit kommende foredrag.

[PODCAST] 3 ting, der gør, at din hjernerystelse bliver hængende! Og hvad du kan gøre ved det.

Hør podcasten lige nu, som kun koster din emailadresse.
Du bliver samtidig skrevet op til mit inspirationsbrev, hvor du får emails med tips, historier og gode tilbud fra Brain Recovery. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top