skip to Main Content
3 Veje Til At Holde Motivationen Oppe

3 veje til at holde motivationen oppe

  • Blog

Når du går igennem noget udfordrende i livet, f.eks. en hjernerystelse, så er det super vigtigt at kunne holde motivationen oppe hele vejen for at komme igennem det. Men hvordan du lige gør det, når udfordringerne banker på døren?

Det har jeg 3 foreslag til herunder.

1) Skriv dine mål ned for ugen + HVORDAN du vil opnå dem.

Det er vigtigt at skrive dine mål ned, da det giver overblik over, hvad du konkret ønsker at opnå i den pågældende UGE. Tilmed vokser det, som du fokuserer på. Og når du beskriver, HVORDAN du vil nå dine mål, bliver de konkretiseret og dermed nemmere at opnå.

2) DEL dine mål – det er vigtigt at dele dine mål.

Både med dig selv og andre. Du får højt sat ord på det både overfor dig selv og andre, og det bliver pludseligt mere virkeligt. Og de kan hjælpe dig med til at holde dig på sporet.

3) Celebrate – Husk at fejre dine små mål på vejen.

Det at fejre dine små sejre, når du går igennem noget udfordrende i livet er meget vigtigt. Det giver mere overskud til at gå vejen efter de store mål, når du fejrer de små sejre på vejen.
Hjernen husker også ret godt, så hvad der gør den glad, vil den have mere af!

Der er tusindvis af måder at fejre det på. Men det kunne f.eks. være at tage et langt karbad, spise en middag med en god ven/veninde, købe den bog du har kigget på længe, forære dig selv en lille gave, købe en buket blomster til dig selv eller se din yndlingsfilm.
Gør dét som nærer dig og giver dig nydelse.

Det var 3 bud på hvordan du holder motivationen oppe, når du går igennem noget udfordrende i livet.

Og for at gøre det endnu nemmere for dig, har jeg lavet en bog, som netop guider dig til at holde motivation oppe og hjælper dig til en nemmere recovery tid.
Du kan finde Min recovery bog her —>

Kærligst Ida

Like på knappen herunder hvis du kunne lide det du læste

[PODCAST] 3 ting, der gør, at din hjernerystelse bliver hængende! Og hvad du kan gøre ved det.

Hør podcasten lige nu, som kun koster din emailadresse.
Du bliver samtidig skrevet op til mit inspirationsbrev, hvor du får emails med tips, historier og gode tilbud fra Brain Recovery. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top