Quinoa Gurkemeje Deller.800

Quinoa-gurkemeje deller

  • Blog

Det her er hvad der sker, når en rest quinoa og en bagt sød kartoffel bliver forvandlet til lækre proteinbomber.

Har du også tit stået med en rest quinoa og ikke rigtig vidst hvad du skulle stille op med den?

Her bliver din rest quinoa forvandlet til proteinrige smagfulde proteinbomber, som er perfekt sammen med grønt tilbehør.

Snup opskriften her og smid aldrig mere din rest quinoa ud.

 

Quinoa er rig på protein og kostfibre og kan findes i velassorterede supermarkeder – endda Netto har det fra tid til anden af mærket Urtekram. Quinoa kan også bruges i salater for at gøre den mere mættende.

Velbekomme.

Kærligst Ida

Flere hjernemadsopskrifter?
Se her:

Hjernemad – bliv knivskarp på øverste etage‘ – som har solgt over 1200 eksemplarer.

‘Grøn sommergrill – din guide til sommerens grønne BBQ‘. Som nu er at finde i en ny og lækker udgave.

Hjernemadsworkshop i Kbh d. 2 september. Kom med mig i køkkenet og lav hjernemad

‘Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse’12 ugers online hjælp der gør en forskel

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

Opskrift på quinoa-gurkemeje deller (8 stk.)

2 dl kogt quinoa
1 dl most bagt sød kartoffel
2 æg
1 gulerod
1/2 squash
1 lille løg
1 cm frisk gurkemeje (eller 1 tsk tørret)
1 1/2 dl kikærtemel
Salt og peber

Kom alle ingredienser undtagen quinoa og kikærtemel i en foodprocessor og blend til en jævn masse. Kom det derefter over i en skål og vend melet og quinoaen i. Lad det trække 10-15 min.
Steg dem dernæst som klatter på en varm pande i kokosolie.
Server dem som din proteinkilde på din tallerken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *