skip to Main Content
Quinoa-gurkemeje Deller

Quinoa-gurkemeje deller

Det her er hvad der sker, når en rest quinoa og en bagt sød kartoffel bliver forvandlet til lækre proteinbomber.

Har du også tit stået med en rest quinoa og ikke rigtig vidst hvad du skulle stille op med den?

Her bliver din rest quinoa forvandlet til proteinrige smagfulde proteinbomber, som er perfekt sammen med grønt tilbehør.

Snup opskriften her og smid aldrig mere din rest quinoa ud.

 

Quinoa er rig på protein og kostfibre og kan findes i velassorterede supermarkeder – endda Netto har det fra tid til anden af mærket Urtekram. Quinoa kan også bruges i salater for at gøre den mere mættende.

Velbekomme.

Kærligst Ida

Flere hjernemadsopskrifter?
Se her:

Hjernemad – bliv knivskarp på øverste etage – som har solgt over 1200 eksemplarer. Eller Hjernemad vol. 2 – Forbliv knivskarp på øverste etage. 

Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse 12 ugers online hjælp der gør en forskel

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

Opskrift på quinoa-gurkemeje deller (8 stk.)

2 dl kogt quinoa
1 dl most bagt sød kartoffel
2 æg
1 gulerod
1/2 squash
1 lille løg
1 cm frisk gurkemeje (eller 1 tsk tørret)
1 1/2 dl kikærtemel
Salt og peber

Kom alle ingredienser undtagen quinoa og kikærtemel i en foodprocessor og blend til en jævn masse. Kom det derefter over i en skål og vend melet og quinoaen i. Lad det trække 10-15 min.
Steg dem dernæst som klatter på en varm pande i kokosolie.
Server dem som din proteinkilde på din tallerken.

[PODCAST] 3 ting, der gør, at din hjernerystelse bliver hængende! Og hvad du kan gøre ved det.

Hør podcasten lige nu, som kun koster din emailadresse.
Du bliver samtidig skrevet op til mit inspirationsbrev, hvor du får emails med tips, historier og gode tilbud fra Brain Recovery. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top