skip to Main Content
Quinoa-gurkemeje Deller

Quinoa-gurkemeje deller

Quinoa-gurkemeje deller

Det her er hvad der sker, når en rest quinoa og en bagt sød kartoffel bliver forvandlet til lækre proteinbomber.

Har du også tit stået med en rest quinoa og ikke rigtig vidst hvad du skulle stille op med den?

Her bliver din rest quinoa forvandlet til proteinrige smagfulde proteinbomber, som er perfekt sammen med grønt tilbehør.

Snup opskriften her og smid aldrig mere din rest quinoa ud.

 

Quinoa er rig på protein og kostfibre og kan findes i velassorterede supermarkeder – endda Netto har det fra tid til anden af mærket Urtekram. Quinoa kan også bruges i salater for at gøre den mere mættende.

Velbekomme.

Kærligst Ida

Flere hjernemadsopskrifter?

Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse 12 ugers online hjælp der gør en forskel

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

Opskrift på quinoa-gurkemeje deller (8 stk.)

2 dl kogt quinoa
1 dl most bagt sød kartoffel
2 æg
1 gulerod
1/2 squash
1 lille løg
1 cm frisk gurkemeje (eller 1 tsk tørret)
1 1/2 dl kikærtemel
Salt og peber

Kom alle ingredienser undtagen quinoa og kikærtemel i en foodprocessor og blend til en jævn masse. Kom det derefter over i en skål og vend melet og quinoaen i. Lad det trække 10-15 min.
Steg dem dernæst som klatter på en varm pande i kokosolie.
Server dem som din proteinkilde på din tallerken.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top