Protein Muffins.800

Protein muffins

Protein muffins

De her er perfekte til om eftermiddagen, når du er små sulten inden aftensmad og gerne vil have noget der både mætter og nærer.

Quinoa – det lille powerfulde frø

Quinoa er rig på protein og kostfibre og kan findes i velassorterede supermarkeder – endda Netto har det fra tid til anden af mærket Urtekram. Quinoa kan også bruges i salater for at gøre den mere mættende.

Perfekte i madpakken eller i fryseren

Disse muffins kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at kom gulerod i stedet for squash, en anden krydderurt i stedet for timian.
De er perfekte i madpakken og også fryses.

Snup opskriften her og smid aldrig mere en rest quinoa ud.

Velbekomme.

Kærligst Ida

Flere hjernemadsopskrifter?
Kig her:

Hjernemad – bliv knivskarp på øverste etage‘ – som har solgt over 1200 eksemplarer.

‘Grøn sommergrill – din guide til sommerens grønne BBQ‘. Som nu er at finde i en ny og lækker udgave.

Hjernemadsworkshop i Kbh d. 24 juni. Kom med mig i køkkenet og lav hjernemad

‘Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse’12 ugers online hjælp der gør en forskel

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

Opskrift på protein muffins (6 stk.)

4 æg
1 squash, revet
1 dl kogt quinoa
1 spsk græskarkerner
1 spsk sesamfrø
1 spsk proteinpulver, her græskarkerneprotein
1 håndfuld frisk timian, eller anden krydderurt
Salt & peber

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æggene i en skål med en gaffel. Riv squash ned i skålen og tilføj resten af ingredienserne og rør
rundt. Lad det trække 10 min. Kom derefter dejen i muffinsforme og bag ved 200 grader i ca. 30 min. Eller til de er gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *