skip to Main Content
Protein Muffins

Protein muffins

Protein muffins

Disse protein muffins er perfekte til om eftermiddagen, når du er små sulten inden aftensmad og gerne vil have noget der både mætter og nærer.

Quinoa – det lille powerfulde frø

Quinoa er rig på protein og kostfibre og kan findes i velassorterede supermarkeder – endda Netto har det fra tid til anden af mærket Urtekram. Quinoa kan også bruges i salater for at gøre den mere mættende.

Perfekte i madpakken eller i fryseren

Disse protein muffins kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at kom gulerod i stedet for squash, en anden krydderurt i stedet for timian. De er perfekte i madpakken og også fryses.

Snup opskriften her og smid aldrig mere en rest quinoa ud.

 

Er du også blevet vil med quinoa? 

Så kan du her på bloggen finde flere opskrifter som indeholder quinoa f.eks. gulerodsdeller, quinoa-gurkemeje deller, muffins med squash og chokolade, morgengrød som er med quinoaflager, one pot hjernegryde.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

Opskrift på protein muffins

(6 stk.)

4 æg
1 squash, revet
1 dl kogt quinoa
1 spsk græskarkerner
1 spsk sesamfrø
1 spsk proteinpulver, her græskarkerneprotein
1 håndfuld frisk timian, eller anden krydderurt
Salt & peber

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æggene i en skål med en gaffel. Riv squash ned i skålen og tilføj resten af ingredienserne og rør
rundt. Lad det trække 10 min. Kom derefter dejen i muffinsforme og bag ved 200 grader i ca. 30 min. Eller til de er gyldne.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top