skip to Main Content
Muffins Med Gurkemejecreme

Muffins med gurkemejecreme

Muffins med gurkemejecreme

Disse muffins med gurkemejecreme er SÅ lækre! Og der har endda sneget sig en grøntsag med i dem, kan du gætte hvilken? Jeg lover dig de er gode! Server dem for dine gæster og dine børn i weekenden. De vil også være perfekte til den kommende påskefrokost.

 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb f.eks. her: kastanjemelmandler, tahin, kokossirup, kanel, kardemomme, cashewnøddervaniljepulver, gurkemeje pulver.

 

Find flere dessertopskrifter på bloggen her.

Opskrift på muffins med gurkemejecreme
(6 stk)

3 modne bananer
2 1/2 dl blomkål, i buketter
3 1/2 dl kastanjemel
100 gram mandler, groft hakkede
2 spsk tahin
1 spsk kokossirup
1 spsk blå birkes
1 tsk kanel
1/2 tsk kardemomme
1 nip salt
Gurkemejecreme:
4 dl cashewnødder, udblødt i min. 1 time
1–1 1/2 dl kokosmælk
1 tsk vaniljepulver
1/2 tsk stødt gurkemeje

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser til muffinsene, undtagen mandlerne i en foodprocessor og kør det til en jævn konsistens. Rør mandlerne i og fordel dejen i muffinsforme. Bag dem ved 175 grader i 40 min. Kom alle ingredienserne til gurkemejecremen i en foodprocessor og kør det til en jævn konsistens. Lad muffinsene køle helt af inden de toppes med cremen. Nyd!

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top