Str.800.jeg Var Ingen Haj I Et Køkken..

Jeg var ingen haj i et køkken, men så skete der noget

 • Blog

Jeg var omkring 6 år gammel og min far sagde, at jeg skulle have en ugentlig mad-dag.
Noget jeg overhovedet ikke kunne se HVORFOR jeg skulle.
Men han forklarede mig, at jeg skulle lære at lave mad, så jeg kunne lave mad til mig selv, når jeg flyttede hjemmefra.
(Oppe i mit hoved var der længe til…)

Dog troppede jeg op i køkkenet, hver onsdag aften, for at være med til at lave mad.
Jeg var ikke god til det, men jeg var med. Og som tiden gik i køkkenet blev jeg bedre og bedre og begyndte samtidig at kunne lide det. Ikke mindst den tid jeg havde med min far i køkkenet der.
Faktisk en tid i dag som jeg er meget taknemmelig for at vi havde.

Han lærte mig en hel del tips og tricks i køkkenet. Samtidig havde jeg også meget mere lyst til at spise det, fordi jeg havde været med til at lave det og FORDI jeg rent faktisk vidste hvilke ingredienser der var i.
(Det er faktisk derfor mange børn ikke spiser maden, fordi de ikke kan se eller ved hvad der er i, f.eks. nede i gryderetten.)

I dag er jeg dælme glad for, at min far dengang tog mig med i køkkenet, for det lærte mig en masse om de fødevarer, som vi har adgang til og hvordan man kan sammensætte dem. Og jeg fandt ud af, at det slet ikke var så kedeligt, som jeg havde en forestilling om. TAK far!

Noget jeg især havde brug for, da jeg skulle lave mad efter min hjernerystelse, hvor det var ret vigtigt at min hjerne fik det den havde brug for.

I dag er jeg forfatter til ikke mindre end 6 kogebøger. Det var der næppe særlig mange der havde troet, da jeg stod i køkkenet sammen med min far med et lille forklæde, en kniv som knap kunne skære en gulerod over og med en attitude som var ‘Hvorfor skal jeg dog lære det her…’

Tilmed blev min far ret så stolt, da jeg ringede og fortalte ham, at jeg netop havde solgt mit eksemplar nr.1000 af min seneste bog.

Har du også tænkt tænkt dette om dig selv: ‘Jeg er ikke særlig god til at lave mad….’

En ting jeg kan sige dig; du kan lære det! Og når jeg kan – så kan du også! Jeg tror på dig.

En anden som også elsker mad og elsker at skrive kogebøger er Umahro Cadogan. Ham og jeg har faktisk skrevet 14 kogebøger tilsammen, og vi har begge spist os raske.
I dag har vi skabt Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse – online der gør en forskel’ og her får du bl.a. 100 af vores bedste hjernemadsopskrifter. (alle nemme – så det kræver ikke at du allerede er en haj i et køkken – det bliver du!).
Programmet lærer dig dog også meget mere end hjernemads-opskrifter.
Du kan se hele programmet her:
www.brainrecovery.dk/hjernemadsprogrammet

Hold 2 starter 30. januar og der er begrænsede pladser på holdet.

Vi håber at se dig!

Kærligst Ida

Like gerne på knappen herunder hvis du kunne lide det du læste.

This Post Has 2 Comments
 1. Kære Ida

  Det er virkelig skønt at støde på en blog med så godt og velskrevet indhold. Jeg har lige nu to børn på knap 6 og 8, som er med mig i køkkenet…akkurat efter samme devise som da du blev puffet i køkkenet af din far. God madkultur, både hvordan man laver mad og hvordan vores tilgang til maden og måden vi spiser sammen på, skal føres videre!
  Jeg vil glæde mig til at læse videre.
  Bh Nina/Kunster på køkkenbordet

  1. Hej Nina
   Hvor er det bare fedt at høre! Det gør mig så glad at høre sådanne historier, tak fordi du deler den.
   Hav en dejlig weekend,
   Kærligst Ida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *