skip to Main Content
Hjernerystelse Og Slankekur

Hjernerystelse og slankekur

  • Blog

Hjernerystelse og slankekur

Når kalenderen har ramt d. 1 januar sætter de fleste sig nogle nytårsfortsætter og et af disse indeholder oftest et ønske om vægttab og derefter starter de på en slankekur.

Måske har du samme ønske.

MEN stop!

Når du har haft en hjernerystelse, må du absolut IKKE gå på en slankekur.

Det vil faktisk nok være den dårligste idé at gøre – altså hvis du gerne vil komme dig igen efter din hjernerystelse.

Hør Umahro Cadogan fortælle hvorfor i videoen ovenfor.

Få hjælpen der gør en forskel

Den mad du spiser ryger ikke bare ned i din mave – den stiger dig også til hovedet.
Mad er benzin til din hjerne og kører du ikke på det rigtige, så kan det have konsekvenser for dit energiniveau, dit hormonsystem, nervesystem og ikke mindst din hjerne, når den skal prøve at komme sig efter din hjernerystelse. Skab det bedste fundament og få styr på kost og ernæring til hjernerystelse.

Hjernemadsprogrammet hjælper vi dig bl.a. med at få mere energi og speede din healingsproces op vha. kost og ernæring – en slags HJERNEKUR.

Tidligere deltager har sagt:
“Jeg meldte mig til Hjernemadsprogrammet fordi jeg igennem årene har selv har oplevet hvor meget kost betyder for mit helbred og jeg havde brug for specifikke råd i forbindelse med hjernerystelsen!
Forskellen jeg har mærket har været hele kombinationen af de rigtige kosttilskud og det rette sammensætning af de forskellige madvarer som øgede mit energiniveau og mindskede hovedpinen.
Jeg har kunne bruge mine kognitive evner i længere tid end i de sidste 10 måneder efter cykeluheldet. Jeg kan tåle at være mere social. Jeg var til mit første fest (2 1/2 t) siden Juni 2016. Jeg vil klart anbefale programmet til andre med hjernerystelse.” – Damaris, Hold 2

Like og del gerne, hvis du kunne lide det du læste.

Del meget gerne, hvis du kunne lide det du læste.
25.000 danskere får hvert år en hjernerystelse (og 10-15% får langvarige følger), de fortjener hjælp!

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top