skip to Main Content
Hjernerystelse Og Slankekur

Hjernerystelse og slankekur

  • Blog

Hjernerystelse og slankekur

Når kalenderen rammer d. 1 januar sætter de fleste sig nogle nytårsfortsætter og et af disse indeholder oftest et ønske om vægttab og derefter starter de på en slankekur.

Måske har du samme ønske.

MEN stop!

Når du har haft en hjernerystelse, må du absolut IKKE gå på en slankekur.

Det vil faktisk nok være den dårligste idé at gøre – altså hvis du gerne vil komme dig igen efter din hjernerystelse.

Hør Umahro Cadogan fortælle hvorfor i videoen ovenfor.

Få hjælpen der gør en forskel

Umahro og jeg har skabt (verdens første) ‘Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse – online hjælp de gør en forskel’, så du kan få rettet op på de ubalancer, som din hjernerystelse har skabt.

Det er et 12 ugers online program, som indeholder 6 moduler, som hjælper dig med at få ny energi og optimere din helingsproces efter din hjernerystelse – så du kan komme dig bedre.

Undervejs kan du følge din fremgang samt se hvor du skal sætte ekstra ind via test og skemaer i programmet, og du får også hjælp til hvad du personligt skal fortsætte med efter forløbet er slut, for at blive ved med at få fremgang.

Læs om Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse HER

 

Tidligere deltager har sagt:
“Jeg meldte mig til Hjernemadsprogrammet fordi jeg igennem årene har selv har oplevet hvor meget kost betyder for mit helbred og jeg havde brug for specifikke råd i forbindelse med hjernerystelsen!
Forskellen jeg har mærket har været hele kombinationen af de rigtige kosttilskud og det rette sammensætning af de forskellige madvarer som øgede mit energiniveau og mindskede hovedpinen.
Jeg har kunne bruge mine kognitive evner i længere tid end i de sidste 10 måneder efter cykeluheldet. Jeg kan tåle at være mere social. Jeg var til mit første fest (2 1/2 t) siden Juni 2016. Jeg vil klart anbefale programmet til andre med hjernerystelse.” – Damaris, Hold 2

Like og del gerne, hvis du kunne lide det du læste.

Del meget gerne, hvis du kunne lide det du læste.
25.000 danskere får hvert år en hjernerystelse (og 10-15% får langvarige følger), de fortjener hjælp!

[PODCAST] 3 ting, der gør, at din hjernerystelse bliver hængende! Og hvad du kan gøre ved det.

Hør podcasten lige nu, som kun koster din emailadresse.
Du bliver samtidig skrevet op til mit inspirationsbrev, hvor du får emails med tips, historier og gode tilbud fra Brain Recovery. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top