HJERNEMADSWORKSHOP

– bliv skarp i køkkenet og på øverste etage

Har du de bedste intentioner om, at leve sundt og spise grønt også efter din hjernerystelse, MEN føler dig udfordret, til hvordan du rent faktisk skal gøre. Og kører du rundt i de samme få retter hver eneste uge?

Og synes du det er svært at sammensætte dine måltider, så de rent faktisk mætter og smager vidunderligt – uden at du skal bruge lang tid eller mange ingredienser?

Så kom med Maria og jeg i køkkenet, og lær hvordan du bliver skarp i køkkenet og på øverste etage.

På hjernemadsworkshoppen består køkkencrewet af hjernemadsekspert Ida Hjorth fra Brainrecovery.dk og grøntsagsekspert Maria Engbjerg fra Vanloseblues.dk. Tilsammen er de forfattere til den populære e-bog ‘Hjernemad’ som på kun 2 måneder solgte over 1000 eksemplarer. Samt det nyeste medlem af familien ‘Hjernemad vol.2‘.

Det får du ud af workshoppen:

√ Du lærer om de råvarer, som er gode for din hjerne og krop – og lærer du hvordan du rent faktisk bruger dem

√ Du lærer at få grøntsager til at smage godt – selvom du ikke kender navnene på dem alle sammen

√ Du lærer at sammensætte et måltid, som BÅDE din hjerne og smagsløg vil elske

√ Du får ny inspiration til at lave mad, der ikke tager timevis at lave – men som smager fantastisk!

√ Du møder andre som også gerne vil lære at lave hjernemad 

Workshoppen foregår således:

√ Ved ankomst får du serveret en lækker hjerne-morgenmadsanretning

√ Introduktion til dagen

√ Oplæg fra Ida & Maria om hjernemad og geniale grøntsager

√ Undervejs taler vi om hjernemad og du får serveret snacks og drikke under workshoppen

√ Så går vi i køkkenet og laver retter, som du kan spise til både frokost og aftensmad – det er her hvor du skal i køkkenet og lære at lave maden

√ Dernæst går vi til dagens søde indslag i form af en sund og lækker dessert – der indeholder ingredienser, som din hjerne og krop vil juble over

√ Og så skal vi til det sjove – nemlig at spise al maden. Her tager vi for os af retterne og hyggesnakker over bordet

Du får:

√ 4 timers undervisning og foredrag om hjernemad og hvilke råvarer der er gode for dig

√ Morgenmad, snacks og drikke, frokost, aftensmad og dessert. Alle opskrifter er mælkefri, sukkerfri og glutenfri. Og der bliver brugt økologiske råvarer på workshoppen.

√ Alle opskrifter i en smuk e-bog med billeder INKL. indkøbsliste. Denne bog kan ikke fås andre steder

√ E-bogen “Hjernemad – mad der gør dig knivskarp på øverste etage”, som har solgt 1400 eksemplarer og har været 2 gange i Alt for damerne

√ Bonusser og ekstra rabatter

Workshoppen er for dig som:

√ Har følger efter hjernerystelse og som gerne vil lære noget mere om hjernemad og ernæring

√ Gerne vil have mere energi, bedre koncentration, bedre fordøjelse – som påvirker din hjerne

√ Gerne vil spise flere grøntsager og som har alle de bedste intentioner i verden, men som ikke aner hvordan du skal få det gjort

BONUS:

√ Du får den populære e-bog “Hjernemad – mad der gør dig knivskarp på øverste etage” når du tilmelder dig workshoppen SAMT den nye “Hjernemad vol.2”. 

Hvem er vi:

Ida Hjorth

I 2011 fik jeg en meget alvorlig hjernerystelse, som lægerne spåede, at jeg aldrig ville komme mig over – alligevel blev jeg (ved egen hjælp) 100% rask – og faktisk har jeg det på mange måder bedre end før, både fysisk og psykisk, og har siden 2014 levet af at hjælpe andre med hjernerystelse. Jeg er forfatter til 6 bøger. Og så har jeg sammen med Umahro Cadogan skabt “Hjernemadsprogrammet til dig med hjernerystelse”.

Jeg har en stor passion for nærende mad til hjernen og glæder mig til, at lære dig om det på denne workshop.

Maria Engbjerg

Grøntsagspassionist, madskribent, forfatter og stylist stifter af Vanløse Blues. Forfatter til bøgerne ’Geniale Grøntsager’, ‘Velsmagende vegansk & vegetarisk’ og den kommende bog ‘Sunde Skåle’.

Jeg elsker grøntsager – faktisk så meget at jeg kalder mig selv grøntsagpassionist. Jeg vil gerne gøre op med manges fordomme om, at grøntsager er kedelige, sunde og bare et tilfældigt tilbehør på tallerkenen. Ofte er det kødet der tages udgangspunkt i, men den tankegang vil jeg gerne vende om på.

Jeg vil gerne inspirere folk til, at tage udgangspunkt i grøntsagerne, de er nemlig geniale, og faktisk har jeg udgivet kogebogen ’Geniale Grøntsager’, som tager udgangspunkt i hver enkelt grøntsag og tilberedes på forskellige måder.

Grøntsager er smukke, sunde, tilfører os masser af vitaminer, mineraler og fibre og giver os fantastisk energi.

Derudover er jeg mor til Alma på 10 år, så jeg kender til udfordringen med at få serveret de grønne sager på en ny og spændende måde, så de faktisk bliver spist.

Ekstra:

√ Når du deltager på denne workshop får du 1000,00 kr. i rabat af normalprisen på næste hold af “Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse”.

√ Du får mulighed for at købe Marias kogebøger med RABAT på dagen.

Hjernemads menu:

Morgenmad: Hjernemads greenie – så nemt får du 400 gram
grønt lige fra morgenstunden, helt uden det smager grønt.

Snack: Blåbær chiamousse – Retten din hjerne vil råbe HURRA for!

Frokost: Efterårssalat, gurkemejebøffer, broccoli fritter og gurkemeje boostet tahin dressing. Retten der har så meget smag at dine smagsløg kommer på en uforglemmelig rejse.

Aftensmad: One pot hjernegryde – fyldt med lækre hjernemadsråvarer og er klar på under 30 min.

Dessert: Chokobanan is – Der smager så forbudt, at du ikke vil tro på at den er sund for din hjerne.

Praktisk:

Sted: ‘Shantiroom’. Lavendelstræde 5-7, baghuset 3. sal, 1462 København K

Dato: januar 2018

Pris: 2000 kr. i alt. 1500 til den tidlige type.

Skriv dig på ventelisten og hør, når vi åbner op for tilmeldingerne. Der er kun plads til 12 i køkkenet.