skip to Main Content
Gulerodsdeller

Gulerodsdeller

Gulerodsdeller

Disse gulerodsdeller er perfekte i madpakken, til frokost og aftensmad og giver dig både proteiner og grøntsager i en og samme ‘pakke’.

Og så er de desuden frysegnede.

 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb f.eks. her: quinoa, mandler, spidskommen, gurkemejepulver, karry.

 

Denne opskrift er fra Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse. Programmet som hjælper med at spise dig til mere energi og spise din helingsproces op med det du kommer i munden.

Opskrift på gulerodsdeller
(10 stk)

500 gram gulerødder, groft revet
3 dl kogt quinoa – svarer til halvdelen kogt
2 æg
1 dl kikærtemel, eller anden glutenfri mel
100 gram mandler, groft hakket
1 løg, fint revet
1 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
1 tsk gurkemejepulver
1 tsk karry
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienserne (undtagen gulerødderne) til bøfferne sammen i en skål eller foodprocessor. Saml derefter quinoa-farsen med de groftrevne gulerødder i en skål og rør rundt. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en plade. Form farsen til bøffer og placer dem på bagepladen.
Sæt pladen i ovnen og bag bøfferne i ca. 25 minutter.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top