skip to Main Content
Glutenfri Og Mælkefri Rabarbertrifli

Glutenfri og mælkefri rabarbertrifli

Glutenfri og mælkefri rabarbertrifli

Rabarbertrifli er en lækker og crunchy sommerdessert. Denne er både glutenfri og mælkefri og har fået et twist fra den originale version, som jo er med makroner. Sæt tænderne i denne dessert og mærk sommeren for alvor er kommet.

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb f.eks. kokossirup, glutenfri havregryn, hel boghvede, kardemomme, kokosolie.

Opskriften er fra e-bogen Grøn sommergrill – din guide til sommerens grønne BBQ.

Den giver dig 30 lækre sommer- og grill opskrifter som er uden gluten, mælk og raffineret sukker. Du modtager et link til download med det samme du har købt den.

E-bogen koster bare 79 kr. og du kan finde den her >

 

 

 

 

 

 

 

Glutenfri og mælkefri rabarbertrifli

(ca. 4 portioner)

1 portion rabarberkompot
1 portion kokoscreme
4 dl crunch
Rabarberkompot:
500 gram rabarber, i tynde skiver
2 spsk vand
4 spsk kokossirup
1 tsk vaniljepulver

Rabarberkompot fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i en gryde, bring det i kog og lad det simre i ca. 10-15 min. Smag evt. kompotten til med mere sødning, så den passer til din smag.

Kokosskum:
2 dåser kokosmælk, stået i køleskabet natten over
1 tsk vaniljepulver

Kokosskum fremgangsmåde:
Tricket til en succesfuld kokosskum er at lade kokosmælken stå på køl natten over og at kokosmælk, skål og piskeris har samme temperatur. Stil derfor skålen du skal piske i og piskerisene i køleskabet min. 30 min. inden du skal lave kokosskummet. Samtidig er det ikke ligegyldigt hvilken kokosmælk der anvendes. Den økologiske fra Santa Maria kan anbefales.

Crunch:
4 dl glutenfrie havregryn
1 dl hel boghvede
2-3 spsk kokossirup
1 tsk kardemomme
Fintrevet citronskal fra 1/2 økologisk citron
Et nip salt
2 spsk kokosolie, til stegning

Crunch fremgangsmåde:
Varm en pande op til medium varme, smelt kokosolien og rist havregryn og boghvede et par min. Tilsæt de øvrige ingredienser, vend det rundt og steg det yderligere et par minutter. Lad det køle af. Rester af det kan kommes i en lufttæt beholder.

Saml til trifli:
Fordel rabarberkompot, crunch og kokosskum lagvis i 4 glas. Afslut med kokosskum og drys evt. med lidt crunch på toppen. NYD!

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top