skip to Main Content
Forstår Andre Din Smerte

Forstår andre din smerte

  • Blog

Kender du smerten af at ikke særlig mange du kender eller møder forstår den situation du er i med hjernerystelse?

At de fleste faktisk synes du ligner dig selv og at man ikke kan se at der er ‘noget galt’?


At de ikke forstår hvorfor du bliver så hurtigt træt eller du ikke bare lige kan mødes spontant på en café – alle de ting I plejede at gøre sammen.

Det er den største smerte!

Hvorfor?

Fordi vi mennesker er flokdyr.

Hvis vi bliver udstødt af flokken, så er vi i ‘livsfare’.

Den manglende forståelse 
Den største smerte for mig at opleve var følelsen af ikke at blive forstået, følelsen af at være alene i den situation, som ingen udefra kan sætte sig ind i medmindre de selv har prøvet at have en hjernerystelse.
Og samtidig med at den er ‘usynlig’ gør det det også sværere for andre at forstå.

AV
Smerten af at føle sig helt alene i en udfordrende situation er noget af det mest smertefulde jeg har oplevet. Den smerte som går derind hvor det virkelig niver hårdt – i hjertet. Nogle troede endda det var ‘pjat’, andre troede jeg ‘overdrev’ og andre kiggede mistroisk.. Det gjorde ondt!
Jeg har prøvet meget i mit relative korte liv, men den dér smerte var den største og dybeste af dem alle sammen.

Alene i en stor verden
Det at have en hjernerystelse, som ikke er fysisk synligt for nogen og at man ikke møder forståelse, gør at man kan føle, at man er den eneste der har denne udfordring. Men faktisk får ca. 25.000 danskere en hjernerystelse om året, det er ca. 68 om dagen. Men det er jo ikke lige så tit at man støder ind dem på gaden vel? De render jo ikke rundt med et skilt…..

1277 dage
1277 dage med langvarige hjernerystelse og manglende forståelse og støtte fra ligesindede var de håreste dage i mit liv og smerten af at føle mig alene overgik nærmest de smerter jeg hver dag havde i mine arme, ben og hoved – fra jeg stod op om morgenen til jeg gik i seng om aftenen.

Du skal ikke også opleve den samme smerte
Jeg ønsker hverken for dig eller for nogle andre at de skal opleve den smerte, som jeg oplevede.
Derfor gør det mig så glad, at du nu kan møde dem som 100% forstår din situation, som du ikke behøver forklare noget overfor, og som støtter dig i alt det du går igennem under din hjernerystelse.

Det sker på ‘Hjernemadsprogrammet for dig med hjernerystelse‘.

Det vil glæde mig og de andre at se dig på holdet, så du kan få den støtte du fortjener!

 

Like på knappen herunder hvis du kunne lide det du læste

[PODCAST] 3 ting, der gør, at din hjernerystelse bliver hængende! Og hvad du kan gøre ved det.

Hør podcasten lige nu, som kun koster din emailadresse.
Du bliver samtidig skrevet op til mit inspirationsbrev, hvor du får emails med tips, historier og gode tilbud fra Brain Recovery. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top