skip to Main Content

VILJEN VANDT

– Når livet bliver vendt på hovedet

Hør den livsbekræftende historie om bogstaveligt at blive lagt ned, at mærke hvad der for alvor betyder noget, når store livsforandringer sker og om at rejse sig igen og komme tilbage til livet – imod alle odds!

En historie som giver dig et nyt håb og inspiration til ikke at give op – når det ser allermest sort ud!

Den livsbekræftende historie

Dette er historien om hvordan en hjernerystelse i 2011 (min anden af slagsen) fik min største drøm om, at blive politibetjent til at smuldre imellem mine hænder.

Og dårlige fremtidsudsigter fra lægerne om varige mén – fik mig til at indse, at jeg måtte tage ansvaret i egne hænder og kæmpe alt hvad jeg kunne, endda mere end jeg troede var muligt!

Om hvordan den største udfordring i mit (relativ) korte liv tvang mig til, at lære at lytte til min krop og finde hjem til mig selv – en vej som jeg havde prøvet at undgå i mange år.

Hvordan jeg opdagede der fandtes løsninger – selv da eksperter ikke troede de var der. Og hvordan det er at gå rundt en stor udfordring i livet, UDEN nogen kan se det – men du kan mærke det! 

Hør historierne og vendepunkterne, som gjorde jeg gik fra at have langvarige følger i 3 1/2 år med smerter 24/7, sengeliggende, uarbejdsdygtig, ikke kunne være social, ikke kunne handle eller støvsuge – ja helt normale hverdagsting.

Til at komme helt tilbage uden mén og i dag kan alt det jeg vil (selv løbe ligeså hurtigt som til politiprøverne) og nu hjælpe andre mennesker igennem deres hjernerystelse.

En historie om hvordan en stor udfordring blev vendt til en gave i livet, ikke kun til gavn for mig – men også for mange andre.

En personlig historie, som vil blive fortalt uden filter, rent og råt lige fra hjertet – for det er her at vi kan connecte imellem mennesker.

Invitation til en oplevelse, som ikke går lige i din glemmebog

Dette foredrag vil blive oplevelse som du vil kunne huske, fordi den har ændret noget indeni i dig, og den har givet dig nyt håb, inspiration og motivation til at rejse dig op når du er lagt ned – selv når det ser mest sort ud.

Efter dette foredraget vil du gå hjem med:

✔  En følelse af ‘Når hun kan – så kan jeg dælme også’

✔  Fornyet håb til at rejse dig og gøre noget i en udfordrende situation

✔  Ny inspiration til at komme ud på den anden side 

✔  Nyt gåpåmod og gnist til livet

✔  Nye indsigter og kontakt til dig selv i din egen rutsjebanetur med livets udfordringer

✔  Og er du pårørende til en med hjernerystelse, vil du efter foredraget bedre forstå hvad det er og hvordan du bedst kan hjælpe den du holder af.

Foredraget UDEN slideshow – fordi ellers bliver det simpelthen for røvkedeligt!

Har du nogensinde været til et foredrag, hvor personen bare læste op af sine slides på tavlen? Gabende kedeligt ik?
Derfor er dette foredrag netop UDEN slides og fordi mange med hjernerystelse også har udfordringer med at kigge på en skærm i længere tid.

Og ja, du må gerne sidde med lukkede øjne, hvis du har det bedst med det. Det er der ingen der vil se skævt til. Kom som du er og gør hvad din krop og hjerne har det bedst med!

Det praktisk halløj:

Dato:
Aarhus d. 22. marts 2018

Tid: kl. 19.00 – 20.30 (inkl. pause). Dørene til foredraget åbner kl.18.45
Sted i Aarhus: Café Gaya (lokalet ovenpå caféen), Vestergade 43, Aarhus C.

Billetpriser: 

Ved køb af 1 billet:
1 billet: 247 kr.
1 billet INKL. Min recovery bog: 447 kr.

Delt glæde er dobbelt glæde!

Der er selvfølgelig RABAT, når du tager en du holder af under armen. For vi ved jo alle, at delt glæde er dobbelt glæde!

Ved køb af 2 eller flere billetter på samme tid er:
Prisen KUN 225 kr. pr. deltager
Prisen INKL. Min recovery bog er prisen KUN 425 kr. pr. deltager. Du indtaster bare ind hvor mange I kommer.

Ikke din pung i nærheden?

No worries – det er også muligt at betale med MobilePay (uh.. det kære ord, som mange synes er så svært at udtale) til: 2714 1354.

Ved MobilePay, VIGTIGT: skriv dit navn + Aarhus + din emailadresse, så vi kan sende dig praktisk info, når vi nærmer os foredraget.

Har du forudbestilt Min recovery bog sammen med din billet vil du modtage bogen til foredraget, hvor det vil være muligt at få skrevet en personlig hilsen i den.
Du kan også købe bogen til 250 kr. på foredraget. Men du sparer penge ved, at bestille den sammen med din billet.

Skulle du blive forhindret i, at deltage i foredraget kan du give din billet til en anden, det er ikke muligt at få refunderet billetten.

Få 2 lækre bonusser oveni (værdi 178 kr.)

BONUS 1: Få den populære e-bog ‘Hjernemad – mad der gør dig knivskarp på øverste etage’.

E-bogen er lavet for at give dig ny inspiration til, at få flere grøntsager og hjernemad ind i din hverdag på en nem og overskuelig måde. Den indeholder 25 opskrifter fordelt på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks & desserter. Alle opskrifter er glutenfri – mælke- og sukkerfri.

1000 eksemplarer på kun få måneder og var i ‘Alt for damerne’ 2 gange.

E-bogen er lavet i samarbejde med Maria fra Vanloseblues.dk.

Værdi: 79 kr. (den kan ikke længere købes alene).

Du modtager e-bogen på mail sammen med din billet i bekræftigelsesmailen, når du har reserveret din plads til foredraget.

BONUS

BONUS 2: Efterfølgeren til Hjernemad. Hjernemad vol.2 – Forbliv knivskarp på øverste etage.

E-bogen ‘Hjernemad vol.2’ er lavet for at give dig ny inspiration til, at få flere grøntsager og hjernemad ind i din hverdag på en nem og overskuelig måde, så du kan forblive knivskarp på øverste etage.

Hjernemad vol.2 indeholder 25 opskrifter fordelt på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks & desserter. Alle opskrifter er glutenfri – mælke- og sukkerfri. Opskrifterne er nemme er lige til at gå til, så du kan forblive knivskarp på øverste etage.

E-bogen er lavet i samarbejde med Maria fra Vanloseblues.dk.

Værdi: 99 kr. (den kan ikke længere købes alene).

Du modtager e-bogen på mail sammen med din billet i bekræftigelsesmailen, når du har reserveret din plads til foredraget.

Har du ikke en hjernerystelse?

Don’t worry, foredraget er åbent for alle. Og kan bruges, som inspiration i andre af livets udfordringer – for hey dem har vi jo alle sammen oplevet!

 

Om Ida Hjorth:

Ida er et livsbekræftende bevis på, at det betaler sig ikke at give op – selvom andre ikke tror på det! Hør hendes historie, som helt sikkert vil sætte spor i dig og dit syn på livet og dets udfordringer.

I dag er Ida 100% tilbage uden mén og kan alt og mere til end hun kunne før. I dag hjælper hun andre mennesker trygt igennem deres hjernerystelse.
Hun er også forfatter til en hel del bøger, bl.a. om hjernemad. Hendes seneste bog er Min recovery bog og som ikke handler om mad – men hjælper dig til at få og komme nemmere igennem din recovery tid.

Jeg glæder mig vildt til at se dig og give dig nyt håb og ny inspiration til at skabe forandring i dit liv!

Ida, hvornår kommer du til København igen?

Siger du ikke til når du kommer til København igen? Jo skriv dig på ventelisten her, så skal du være den første, som får en dato. Jeg vil elske at møde dig!

Hvad med Odense?

Åhhh kommer du ik også til Odense?

Lad mig vide hvornår du gæster Odense! ->

“Jeg har fulgt dine indslag løbende og sikken dog en magisk forandring, du har taget med dit liv og det forløb, du har været ramt af. Jeg har stor respekt for dit ønske om at sprede dine erfaringer rundt til hele verden. Jeg har sjældent fulgt et menneske med så insisterende et drive – det er inspirerende for de andre, som har været ramt af samme udsigt, som du fik. At være i stand til at være sin egen skæbnes pilot – er inspirerende og magisk! Når man som du har taget de mange trin OP af en nærmest umulig trappe og fortsat stå og kunne se sig selv i øjnene – ja så er verden bare en lille bitte trappe. Du har kravlet op af det, som syntes umuligt og alligevel kunne se synlige forbedringer, taget ansvar og vist, at intet er umuligt. Ida – du er en inspiration for mange af os, som har fulgt kampen og for dem, som skal lære dig at kende fremadrettet. Og verden har brug for mennesker som dig, som inspirerer. Og som jeg ser det – har du i den kamp fundet hjem til dig selv. Der er mennesker, som aldrig når dertil uanset deres alder. At du har nået den indsigt og fundet styrke i dit hjerte – er simpelthen MAGI’! – Karina

Back To Top