skip to Main Content
Cashewost

Cashewost

Cashewost

Denne cashewost smager fantastisk og kan bruges som smørepålæg på alt. Og det er en god basisting at have i dit køleskab, især hvis du ikke tåler ost.

B-gærflager er lavet af inaktivt gær og giver en ‘oste-smag’. Det kan også drysses ovenpå noget, hvor du ønsker en ostesmag.

 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb f.eks. her: cashewnødder, B-gærflager.

 

Server f.eks. cashewosten ovenpå gurkemeje fladbrødet.

Opskrift på cashewost
(2 1/2 dl)

2 1/2 dl cashewnødder, udblødt i 4 timer
1/2 dl rent vand
2 spsk citronsaft
2 spsk gærflager – det giver en ’oste-smag’
2 tsk hvid miso
1 fed hvidløg, fint revet
1 tsk Herbamare urtesalt
1 håndfuld frisk persille

Fremgangsmåde:
Kassér udblødningsandet og kom cashewnødderne i en foodprocessor med rent vand og de øvrige ingredienser. Blend det til en jævn og cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at stoppe et par gange for, at skrabe siderne ned. Kom cashewosten på et rent glas.
Opbevar den resterende ost i køleskabet, her holder den sig min. 5-7 dage.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top