Brombaer Barer

Brombær kager

  • Blog

I denne juletid er der stor fokus på julegodter (som ofte indeholder en masse sukker). Men her kommer en lidt anderledes af slagsen, som stadig indeholder de gode krydderier samt nu med gode ingredienser til din hjerne også.

Jeg havde nær glemt at jeg engang havde lavet disse lækkerbiskener (i en af mine første bøger) og jeg synes ikke du skal snydes for opskriften.

Lav den her i julen som dessert.

Fremgangsmåde:
Bund: Alle ingredienser blendes i foodprocessor undtagen boghvede, som blandes i hele. Massen presses ned i en firkantet form (ca 17 x 21 cm) be- klædt med bagepapir.

Fyld: Cashewnødder udblødes i vand 1-2 timer og skylles. Alle ingredienser blendes til en cremet konsistens Hvis der er brug for lidt mere vand for at få fyldet cremet, tilføjes dette samt lidt mere lecithin granulat, for at binde olie og væske. Fyldet hældes over på bunden og kagen stilles i fryseren 2-4 timer til den har sat sig. Skær fine stykker af den, lad den stå lidt, så den er knap så frossen og server.

Kærligst Ida

PS. Vil du  have flere hjernemadsopskrifter, så snup den populære e-bog ‘HJERNEMAD- mad der gør dig knivskap på øverste etage’, til bare 79 kr. HER.

Eller vil du lære mere om hjernemad, så tilmeld dig Umahro og mit GRATIS minikursus om hjernemad – få 7 små videoer i din indbakke, som hjælper dig til hvad der er vigtigt  for dig, at spise når du har fået en hjernerystelse. Det gratis kursus finder du HER.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

Opskrift på brombær kager 10-12 pers.

Bund:

3 dl dadler
1 dl valnødder
1 dl grofthakkede nødder eller boghvede
skallen fra 1 øko appelsin
1 spsk kokosolie
1/4 tsk nellike
1/4 kanel
1 knivspids salt

Fyld:

3 dl cashewnødder
2 dl brombær
1/2 dl flydende kokosolie
1/2 dl citronsaft
2 spsk kokossirup
3 spsk kakaosmør, fintrevet
1-2 spsk vand
1 spsk lecithin granulat
This Post Has 2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *