skip to Main Content
Blåbær Crumble

Blåbær crumble

Blåbær crumble

Dette er måske verdens nemmeste dessert og så er den ovenikøbet lavet af ingredienser, som din hjerne vil takke dig for. Server den også for dine gæster, de vil ikke blive skuffede.

 

Tip til indkøb:rawfoodshop.dk kan du få kvalitets økologiske produkter til billige priser og de har ofte store rabatter. Køb f.eks. her: mandlerkokosolie, kokossukker, kanel, vaniljepulver.

 

Find flere dessert opskrifter på bloggen her.

Opskrift på blåbær crumble
(6 portioner)

300 gram blåbær, frosne
150 gram havregryn, glutenfrie
100 gram mandler
3 spsk kokosolie
2 spsk kokossukker
1 tsk kanel
Kokosflødeskum:
2 dåser kokosmælk, stået i køleskabet natten over
1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde:

Kom havregryn, mandler, kokosolie, kokossukker og kanel i en foodprocessor og kør det til en smuldret konsistens.
Tænd ovnen på 175 grader. Smør et tærtefad med kokosolie og fordel blåbær i bunden og top med crumblen og bag den i ca. 20 min.

Tricket til en succesfuld kokosskum er, at lade kokosmælken stå på køl natten over og at kokosmælk, skål og piskeris har samme temperatur. Stil skål og piskeris i køleskabet min. 30 min. inden du skal piske. Samtidig er det ikke ligegyldigt hvilken kokosmælk der anvendes. Jeg kan anbefale den økologiske fra Santa Maria, som ovenikøbet kan købes i Netto. Server kokosflødeskummet til blåbær crumblen.

Like gerne hvis du kunne lide det du læste.

[Mini HJERNEKUREN] for dig med hjernerystelse

Få energien tilbage efter din hjernerystelse og lær hvordan du bruger kosten til at speede din helingsproces op. Det koster kun din e-mail.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top